BlockChain.bg

Какво представлява фондът?

Фондът на BlockChain.bg е индивидуална инвестиционна сметка в криптоактиви. Като потребител, Вие имате възможност да влагате пари във фонда, а ние да ги инвестираме в криптовалути, като се грижим за подбора, съхранението и наблюдението на пазара.

Фондът предоставя възможността да проследявате транзакциите в реално време и да решавате кога да теглите или внасяте пари от и към него. В същото време нашият екип от специалисти се грижи за цялостното му управление. По този начин спестявате време и усилия и получавате професионална грижа за Вашата инвестиция.

Блокчейн технологията променя света, като създава дигитални, програмируеми пари, защитава от цензура, намалява значително бюрокрацията и предоставя по-ефективен начин за трансфер на всякакъв вид стойност.
Криптовалутите вече са част от глобалната икономика и възможностите за печалба от една добре разпределена инвестиция са значителни.

Това е причината BlockChain.bg да предоставя фондова инвестиционна услуга в криптоактиви подходяща за частни инвеститори с минимален капитал от 50 000 лв.

Какво е статуквото?

Парите, като инструмент за размяна и съхранение на стойност, са в основата на нашата цивилизация и трябва да бъдат максимално независими от човешка манипулация.

Неслучайно в продължение на 5000 години ползваме предимно злато и сребро, за да извършваме този обмен. Благородните метали имат определени свойства, които са гарантирани от природата. През последните десетилетия, обаче, контролът върху количеството парична маса и лихвените проценти е съсредоточен изцяло в шепа хора, управляващи големите централни банки.

Този опит за централно планиране на лихвите и парите в обращение индиректно поражда различни ценови балони, икономически кризи и деформации. Подходящ пример за негативните резултати на тази намеса са имотите, които са се превърнали от място за живот във финансов инструмент за спестяване. Друг негативен резултат са най-високите в човешката история нива на частен и държавен дълг.

Какво е решението?

Криптовалутите ползват набор от технологии, за да постигнат така нужната сигурност и защита от цензура. Криптография, дистрибутирана система, конкуренция за свършена работа и софтуер с отворен код са комбинирани в една хармонична, саморегулираща се система.

Това прави технологията устойчива на манипулация. Блокчейн може да окаже положителни промени и в безброй други направления – договори, набиране на средства, застраховки, прехвърляне на всякакъв вид стойност, по-добра сигурност на дистрибутирани бази данни и др.

Как може да се печели?

Очаква се криптовалутите да увеличат стойността си с над 40-50 пъти през следващото десетилетие. Това покачване обаче няма да е гладко – ще има възходи, фалити, масови заблуди, агресивни атаки и прехвалени проекти.

В момента се намираме в експанзивната фаза на развитие, в която броят на новите криптовалути и сложността на технологията растат с огромни темпове. Технологията има сериозен потенциал, но и доста проблеми, като мащабиране, поверителност и управление, които тепърва трябва да се разрешават. Управлението на инвестиции в такава сложна среда е трудно, но не и невъзможно.

За първи път в историята обикновените хора имат толкова директен достъп до инвестиции в ултрамодерни технологии. За сравнение през 90-те години нямаше как да се придобие част от интернет или от мобилната телефония.

При криптовалутите е различно – всеки един от нас може да закупи директна част от тях. Този път финансовото благо се канализира предимно към самата технология и по-малко в посока обслужващи фирми.

Ръстът на цените през последните години, и особено през 2017 г., привлече голям интерес към т. нар. „крипто пространство“. Повечето от капиталите са чисто спекулативни, което обяснява високата волатилност на цените. Същите капитали обаче помагат на проектите да наберат така необходимите им средства, с които да привлекат качествени специалисти за по-нататъшно развитие на технологията.

Какво предлага фондът?

Ние можем да Ви помогнем да инвестирате в криптовалути, като ви спестим време и усилия. Посветили сме се в изучаването на този пазар и ползваме натрупания опит от години инвестиции и изучаване на блокчейн технологията, за да не се налага да го правите Вие.

Селекция

Блокчейн технологията има потенциал да трансформира много сектори. Смятаме, че светът има нужда от нови, дигитални, програмируеми пари, които да не се контролират от централните банки. Подборът от криптоактиви на BlockChain.bg цели да открие победителите в тази нова реалност.

Експертиза

Ние Ви предоставяме нашата експертиза за криптовалутите, тяхната технология, сигурността на съхранение и доходността на покупко-продажбите. Прецизната селекция ни позволява да управляваме Вашата инвестиция ефективно. Подбираме криптовалути, в които виждаме смисъл и приложение. Систематично проследяваме всяка от нашите инвестиции, за да оценим ефективността, свързана с нашата инвестиционна теза и по този начин да Ви спестим време и усилия.

Сигурност

Инвестираме само в криптовалути, които може да съхраняваме сигурно. По този начин намаляваме много от ненужните рискове, като съхранение в чуждестранни борси.

Отчетност

BlockChain.bg позволява да следите в реално време моментното състояние на Вашата инвестиционна сметка. Системата предоставя пълна прозрачност и проследимост на всички движения по сметката (транзакции, такси, и комисионни)

За кого е подходящ фондът?

Фондът е подходящ за хора, които вярват в трансформиращия потенциал на блокчейн технологията и искат да имат дългосрочно участие в зараждащия се пазар на дигитални активи.

Фондът не е подходящ за спекуланти.

Свържете се с нас на fund@blockchain.bg за безплатна консултация.

Предупреждение: Инвестицията в криптовалути носи рискове. Технологията съществува едва от 2009 г. и има шанс за непредвидени сривове. Цената търпи огромни, бързи спадове и скокове, често без видима причина. Съществува и технологичен риск от фалит на борси, софтуерни и хардуерни бъгове при съхранение или употреба. Препоръчваме всеки, който реши да навлиза в материята да се запознае с всички рискове и технически проблеми. Информацията на сайта не е препоръка за инвестиция.
Дейността на дружествата Блокчейн-БГ ЕООД и Хюман Либърти ЕООД не подлежи на специален държавен надзор и предлаганите от дружествата услуги не подлежат на лицензионен или разрешителен режим. Доходността на индивидуалната инвестиционна сметка не е гарантирана от държавен или друг нормативно създаден гаранционен фонд.

Бъдете в час с актуалните тенденции и развитие на криптовалутите.

Чрез криптобюлетина на BlockChain.bg, ще бъдете винаги в час с актуалните новини и тенденции, около криптовалутите.