BlockChain.bg

Какво правим?

Инвестиционният фонд на BlockChain.bg е подходящ за хора, които вярват в огромния потенциал на блокчейн технологията и искат да инвестират дългосрочно в зараждащия се пазар на дигитални активи.

Наши клиенти могат да бъдат частни инвеститори, фондове и дори големи институции като банки и общини. Спазваме стриктно закона за мерките срещу изпирането на пари (ЗМИП).

Кои сме ние?

Екипът на BlockChain.bg се състои от специалисти, чиято експертиза се допълва взаимно, за да предостави възможно най-високото качество на инвестиционно обслужване.

Вярваме, че парите са неприкосновена собственост. Светът може да бъде едно много по-добро място, ако хората имат пълен контрол върху паричните си средства. Работим за да изградим реалност, в която паричната маса е защитена от законите на математиката и където лихвените проценти се определят от свободния пазар.

Смятаме, че парите трябва да са подвластни на динамиките на свободния пазар, а не на насилствени манипулации. Искаме хората да имат повече индивидуална свобода и вярваме, че това може да бъде постигнато чрез силата на технологиите.

Екипът

Благовест Белев, Основател на BlockChain.bg

Благовест Белев

Основател

Благовест Белев е един от създателите на Tavex Gold & Exchange в България и съосновател на Българската биткойн асоциация. Занимава се активно с криптовалути от 2013 г. насам. През 2014 г. организира най-голямата биткойн конференция в Източна Европа CoinWisdom. Професионалните му интереси са в областта на историята и философията на парите, австрийската икономическа школа, инвестиционните стратегии и приложенията на блокчейн технологията. В личен план Благовест се интересува от психология и антропология. Има придобита бакалавърска степен по икономика и бизнес администрация от Американския университет в България.

Димитър Велев, Партньор на BlockChain.bg

Димитър Велев

Партньор

Димитър Велев има богат международен опит в управлението на финансови инструменти. Работил е като трейдър на Уолстрийт – първо в инвестиционната банка Merrill Lynch, а впоследствие и в Bank of America Merrill Lynch в Ню Йорк. В периода между 2007 г. и 2014 г. Димитър ръководи отдела на американската банка за търговия със структурирани продукти и сложни деривати, покриващ страните от Централна и Южна Америка. Има богат опит в сферата на финансовия анализ, инвестициите и управлението на риска на различни активи. Сред тях са валутите, лихвените проценти, кредитните деривати и недвижимите имоти в развиващите се пазари. Димитър притежава магистърска степен по финансова математика от университета Carnegiе Mellon в САЩ, бакалавърска степен по математика от Jacobs University Bremen в Германия и сертификат по международни отношения от New York University в САЩ.

Димитър Велев, Партньор на BlockChain.bg

Нашата визия

Блокчейн технологията е способна да създава системи, които защитават притежателите на криптовалути от цензура и външни атаки, чрез нов вид разпределена структура. Технологията е млада, но се развива с бързи темпове. Успехът й ще внесе фундаментални промени в нашето общество, овластявайки преди всичко индивида, а не институциите.

Гордеем се да бъдем част от това развитие и да помагаме активно за по-бързото постигане на тези промени.

Точно затова създадохме BlockChain.bg – за да предоставим удобно и лесно управление на инвестиции и обмен на криптовалути.

Бъдете в час с актуалните тенденции и развитие на криптовалутите.

Чрез криптобюлетина на BlockChain.bg, ще бъдете винаги в час с актуалните новини и тенденции, около криптовалутите.